Skip to main content

Συμμετοχή στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

Γιορτάσαμε μαζί με την Πόλη μας και σήμερα στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” συμμετέχοντας στην εξασφάλιση της επιτυχίας.

Με δύναμη 40 Εθελοντών η USAR HELLAS έδωσε ένα δυναμικό παρών στην διοργάνωση. Μαζί μας, εποχούμενοι 15 μοτοσυκλετιστές του Varadero Forum Hellas και του V-Strom Hellas …κλιμάκιο βορείων vstromhellasforum.com που ως “προπομποί” μα και ως “σκούπα” στον αγώνα των 5.000 μέτρων, που φέτος έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών με 6 εκκινήσεις (11.000 δρομείς).

Την αφετηρία του αγώνα δρόμου των 5.000 μ κάλυψαν 15 Εθελοντές Διασώστες
Κορυφαίο τμήμα μας, αποτελούμενο από 10 Εθελοντές Διασώστες της Ομάδας κάλυψαν αποτελεσματικά την τελευταία και πιο “θερμή” ευθεία, προ του τερματισμού όλων των αγώνων δρόμου της ημέρας.: Μαραθώνιος, 1.000 μ, 5.000 μ και 10.000 μ.

Η USAR HELLAS με όλο τον εξοπλισμό της και το υψηλό επίπεδο ανάλογης γνώσης και εμπειρίας των μελών, αν και Εθελοντικά, έδωσε τον πλέον επαγγελματικό της χαρακτήρα.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ, ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή διοργάνωσης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ώστε να αναλάβουμε τα ευαίσθητα πόστα, τα οποία, μέλη της Ομάδας μας στελέχωσαν άψογα και χρήσιμα !

Και του χρόνου!